luni , 6 aprilie 2020 2:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

Șase persoane vătămate în urma unui conflict izbucnit în Balotești, Ilfov

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana un conflict izbucnit în Balotești, Ilfov. Şase persoane au fost rănite, potrivit IPJ Ilfov.

În această seară, în jurul orei 18,25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în comuna Baloteşti din judeţul Ilfov a avut loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat de îndată grupa operativă din cadrul Poliţiei Otopeni, precum şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale, care au intervenit cu operativitate, reuşind aplanarea conflictului.“, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Din primele verificări, au fost rănite şase persoane, dintre care unele au fost transportate cu ambulanţa la o unitate spitalicească iar altele au refuzat deplasarea la spital.

Potrivit IPJ, poliţiştii au identificat persoanele participante la incident, urmând a fi stabilite cu certitudine cauzele care au generat starea conflictuală.

De asemenea, a fost anunţat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi pentru luarea măsurilor legale care se impun, a mai anunţat Poliţia Ilfov.

Recomandări

Manevră halucinantă a unui instructor auto din Ialomiţa (VIDEO)

Un instructor auto din Ialomiţa, cu elevul la volanul maşinii de şcoală, a fost filmat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *