Salam, amendat pentru dezmăţul de la botez şi cercetat pentru evaziune fiscală după ce nu a plătit taxe pentru banii încasaţi

Date:

În starea de alertă în care se află România, organizarea petrecerilor private în interior cu un număr mai mare de 20 de persoane este interzisă. Pentru botezul copilului celui cunoscut drept Vali Țigănime, care a avut loc la un salon, Ambasad’Or din Otopeni, nu s-a aplicat nicio regulă.

Astăzi a fost sancţionat şi Salam, care a cântat fără nicio distanţare. Din clipurile care circulă pe rețelele sociale, se vede că salonul a fost suprapopulat, iar în momentele în care Florin Salam apărea în mijlocul ringului de dans, scena devenea un loc în care era greu să mai arunci un ac, potrivit newsmaker.ro.

Alte 8 sancțiuni contravenționale aplicate persoanelor participante la evenimentul organizat în data de 4 iulie a.c în orașul Otopeni și 2 dosare penale întocmite de polițiștii ilfoveni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea cu rea credință a creditului societății în scop personal, în care sunt vizate 2 societăți comerciale.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii ilfoveni au mai aplicat 8 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor privind protecția individuală, cu amendă totală în valoare de 15.500 lei.

De asemenea, polițiștii au deschis două dosare penale față de două societăți comerciale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea cu rea credință a creditului societății în scop personal, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reamintim faptul că în urma imaginilor apărute în spațiul public privind evenimentul organizat pe raza orașului Otopeni, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au demarat imediat procedurile de verificare specifice.

Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului.

Potrivit afirmațiilor organizatorului evenimentului, a rezultat faptul că din cauza condițiilor meteo nefavorabile apărute pe timpul desfășurării evenimentului, acesta a permis accesul persoanelor din exterior în interiorul salonului, înregistrându-se astfel o aglomerare de persoane, fără a fi respectate normele legale.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei.

Totodată, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a sesizat Direcția de Sănătate Publică Ilfov, solicitându-i suspendarea activității societății organizatoare.

În prezent, polițiștii continuă activitățile de verificare pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Procurorul șef al DNA, Crin BOLOGA, va efectua o vizită la Washington

Cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție (9 decembrie), procurorul șef...

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...