vineri , 16 aprilie 2021 1:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-au afișat rezultatele Examenului de Titularizare

Rezultatele examenului de titularizare 2020 au fost publicate marți pe site-ul Ministerului Educației, dar și la sediile inspectoratelor școlare.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Rezultatele pot fi vizualizate AICI

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 august.

Recomandări

Rezultate îngrijorătoare obținute de elevi la simularea examenului de Bacalaureat

Procentul celor care au luat media 6, sau peste 6, este de doar 40,71% la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *