joi , 21 ianuarie 2021 3:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-a înfipt cu un Ferrari de 150.000 euro într-un parapet, după ce a pierdut o roată (VIDEO)

Accidentul a fost surprins de camerele de luat vederi pe sensul de intrare în Bucureşti, pe podul din zona Băneasa. Şoferul a pierdut controlul unui Ferrari şi s-a răsturnat după ce, spun unii martori, ar fi rămas fără o roată.

Un alt accident a avut loc la un scurt timp în aceeaşi zonă, iar şoferiţa a reuşit să se salveze în mod miraculos, înainte ca maşina să ia foc.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere rezultă că şoferul a pierdut controlul bolidului de lux şi a intrat în separatorul de fier care desparte sensurile pe DN1, chiar la intrarea în Bucureşti, în zona Băneasa.

Apoi, nu departe de locul accidentului în care a fost implicată maşina Ferrari, un alt automobil s-a răsturnat. Şoferiţa a reuşit să părăsească automobilul înainte ca acesta să ia foc. Mai multe echipaje de la ambulanţă şi poliţie au venit imediat şi au constatat că şoferiţa este rănită şi că trebuie dusă urgent la spital, din primele informaţii la Spitalul Elias, scrie gandul.info.

Anchetatorii cred că viteza este de vină pentru amândouă accidentele, dar nu exclud nici varianta unei şicanări în trafic.

Recomandări

Accident grav la ieșire din Adjud

Un grav accident rutier a fost anunțat prin apel 112 la ieșire din municipiul Adjud …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *