luni , 2 august 2021 11:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Dragnea a primit acelaşi „tratament” ca Toader. Mesaj împotriva şefului PSD, proiectat pe Palatul Parlamentului: „Liviule, valiza, Liviule! ”

Un mesaj împotriva lui Liviu Dragnea a fost proiectat cu laser, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, de către membrii asociaţiei „Evoluţie în instituţie”. Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat în contextul apariţiei unei valize cu documente Tel Drum.

Membrii Asociaţiei ”Evoluţie în instituţie” au proiectat, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, un mesaj împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat după ce Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său, scrie mediafax.ro.

De asemenea, la momentul la care mesajul a fost proiectat, Liviu Dragnea discuta la Parlament, cu o parte din liderii judeţeni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv Naţional de luni, au declarat surse din partid.

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat o „şedinţă pregătitoare” în format restrâns, cu o parte din liderii judeţeni PSD.

Recomandări

Mesajul primarului Mihai Chirica cu ocazia alegerilor din R.Moldova

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a transmis un mesaj moldovenilor care azi merg la vot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *