sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ruby, mărturisire-bombă: “Sunt însărcinată”. Artista și-a mângâiat burtica: “Copilul pe care îl port în pântece…”

Ruby, pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, a făcut o mărturisire-bombă în urmă cu câteva ore. Aflată la petrecerea dată de ziua iubitei lui Dorian Popa, cântăreața a afirmat la un moment dat că este însărcinată. Mai mult, întrebată de sărbătorită pe cine iubește, artista a spus: “Pe copilul ăsta, de îl port în pântece”, după care și-a dus mâna stângă în dreptul abdomenului și s-a mângâiat cu gingășie. Vă reamintim că astăzi s-a aflat că Alina Pușcaș va deveni curând mamă pentru a treia oară.

Ruby, mărturisire-bombă: “Sunt însărcinată”

În vârstă de 29 de ani, Ruby a stârnit o mulțime de controverse după ce a fost filmată în timp ce a spus: “Sunt însărcinată”. Totul s-a întâmplat la petrecerea organizată pentru Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, care ieri a împlinit o frumoasă vârstă. Printre invitații de seamă care au felicitat-o pe sărbătorită se numără: Antonia și Alex Velea, Anda Adam și soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, și Ema Uta.

Totul a pornit după ce iubita lui Dorian Popa a întrebat-o pe carismatica artistă: “Pe cine iubești, făi?”. Răspunsul cântăreței a venit imediat, chiar dacă se înfrupta cu preparatele fine pe care le-a comandat la restaurant.

“Pe copilul ăsta, de îl port în pântece. (…). Sunt însărcinată (…)”, a mărturisit Ruby într-unul dintre filmulețele postate pe Instagram Stories. Oficial, nu se știe dacă artista a spus adevărul, mai ales că ea a zâmbit de multe ori în timpul înregistrărilor despre posibila sarcină. Totuși, unii dintre fanii săi sunt de părere că ea ar fi spus adevărul. Timpul va oferi însă un răspuns în acest sens.

Ruby, printre foștii concurenții de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, artista s-a născut pe 28 ianuarie 1989 în Medgidia. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. Ea a susținut primul ei concert într-un club din Germania, fiind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, “Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, “Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa “Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria “Best Dance Act”.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *