sâmbătă , 21 septembrie 2019 8:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Adela Popescu și Radu Vâlcan, probleme de sănătate chiar în ziua aniversării. Apelul făcut de cei doi soți

Astăzi este o zi importantă în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan! Mezinul cuplului împlinește o lună de la naștere, iar evenimentul nu a trecut nesărbătorit. Din păcate, ziua aniversării micuțului Andrei este umbrită de problemele de sănătate cu care se confruntă întreaga familie. Prezentatorul de la Antena 1 a lansat un apel public pentru toți cunoscuții.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, probleme de sănătate chiar în ziua aniversării

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut un selfie împreună cu cei doi băieți pe care îi au în timp ce aveau măști chirurghicale pe față, pentru că sunt cu toții bolnavi. Ei au contractat un virus gripal care le dă mari bătăi de cap. Odată cu publicarea imaginii, prezentatorul TV și-a rugat rudele și prietenii să nu-i viziteze în următoarea perioadă, pentru că sunt gripați. “Vă oblig frumos să nu veniți pe la noi. Suntem răciți! ?☺️La mulți ani, iubirea mea! O lună!” este mesajul făcut public de Radu Vâlcan pe contul său de Instagram.

Fanii cuplului s-au întristat pentru situația delicată prin care trec și le-au transmis zeci de mesaje de încurajare.

“Sănătate multă și la multe lunițe”, “❤️Felicitări?multe lunișoare înainte!!!”, “Să vă trăiască amândoi copiii si să vă bucurați de ei ❤️❤️❤️”, “Multe lunițe fericite! Și noi suntem răciți ?”, “De ce plânge frățiorul cel mare? Sănătate vă doresc.❤️” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți. “Mie mi se pare ca râde. :)”, a răspuns prezentatorul emisiunii “Insula Iubirii” fanei care a avut impresia că Alexandru plânge, de fapt.Astăzi, fiul cel mic al cuplului împlinește o lună de când a venit pe lume

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *