miercuri , 17 iulie 2019 1:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ronaldo nu a mai rezistat! Și-a trimis avocații peste televiziunea care a publicat un reportaj despre familia Georginei

Cristiano Ronaldo ține foarte mult la familia sa, dar și a iubitei sale, Georgina Rodriguez. Starul de la Juventus a reacționat imediat, după ce o televiziune a publicat un reportaj despre condițiile de trai ale unora dintre rudele fostului fotomodel.

Postul Telecinco a publicat, într-o emisiune, un reportaj despre tatăl și bunica Georginei Rodriguez, care ar fi bolnavi și ar trăi în sărăcie, chiar și după ce fostul fotomodel a devenit iubita cvintuplului câștigător al Balonului de Aur.

“Și-a abandonat familia”, au fost cuvintele care au afectat-o pe Georgina și l-au supărat pe fotbalistul portughez. Tatăl ei trăiește în Argentina, iar televiziunea din Spania a scris că legăturile ar fi fost rupte, după ce el ar fi suferit un atac vascular cerebral. Bunica Georginei, în vârstă de 82 de ani, locuiește în Lorca, în Spania, într-o casă dărăpănată, după ce și-a pierdut locuința în în 2011, în urma unui cutremur puternic.

Cristiano Ronaldo a apelat imediat la avocații săi, pe care i-a trimis să caute o modalitate prin care astfel de materiale să nu mai fie publicate de Telecinco. Postul avea și alte informații pe care plănuia să le prezinte în curând, dar a renunțat la inițiativă.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au un copil împreună – Alana Martina, care s-a născut în noiembrie 2017. Fotomodelul are grijă și de ceilalți 3 copii ai iubitului său, când acesta este plecat – Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 8 ani, și gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, născuți în iunie 2017.

115 milioane de euro a costat transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino, în această vară.

Portughezul încă nu a marcat în vreun meci oficial la Juventus, în 3 partide de Serie A. A avut nu mai puţin de 23 de şuturi, adică mai mult decât orice alt jucător din top 5 ligi europene care n-a marcat în actuala stagiune.

Următoarea şansă de a marca pentru Ronaldo vine abia peste două săptămâni, contra lui Sassuolo, în condiţiile pauzei pentru meciurile naţionalelor. Starul lui Juventus i-a cerut selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos, să nu îl convoace pentru meciurile cu Croaţia şi Italia, special pentru a se acomoda mai bine la noua sa echipă.

 

Sursa

Recomandări

Cristiano Ronaldo a băut vin de 30.000 de euro. Ce gusturi are starul portughez

În capitala Angliei, fotbalistul portughez și-a comandat două sticle cu vin care l-au costat 30.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *