luni , 2 august 2021 11:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Mașini burdușite cu sute de pachete de țigări de contrabandă, la Sculeni (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit peste 11.000  de ţigarete, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român D.C., în vârstă de 37 de ani, conducând un autovehicul înmatriculat în România.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună a descoperit, ascunsă  în  spatele banchetei şi în peretele despărţitor, cantitatea de 3.720 de ţigarete (186 de pachete), diferite mărci.

În acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român A.M., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

În baza unei informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă în bordul autoturismului, cantitatea totală de 7.340 de ţigarete (367 de pachete), diferite mărci.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 6.039 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanelor cu amenzi în valoare totală de 17.000 lei.

Recomandări

Şofer cu permis anulat, prins la volan. Angajatorul acestuia este cercetat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *