duminică , 5 iulie 2020 2:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Mașini burdușite cu sute de pachete de țigări de contrabandă, la Sculeni (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit peste 11.000  de ţigarete, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară.

^

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român D.C., în vârstă de 37 de ani, conducând un autovehicul înmatriculat în România.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună a descoperit, ascunsă  în  spatele banchetei şi în peretele despărţitor, cantitatea de 3.720 de ţigarete (186 de pachete), diferite mărci.

În acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român A.M., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

În baza unei informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă în bordul autoturismului, cantitatea totală de 7.340 de ţigarete (367 de pachete), diferite mărci.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 6.039 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanelor cu amenzi în valoare totală de 17.000 lei.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Pădurarul bătut anul trecut, prins cu peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă

Pădurarul Răzvan Cenușă, devenit celebru anul trecut pentru că a susținut că a fost bătut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *