luni , 17 mai 2021 3:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Român mort la mai bine de o lună după ce a fost bătut cu sălbăticie într-o stație de autobuz din Italia

Un român a murit în Italia după mai bine de o lună de agonie, în urma bătăilor primite de la un grup de hoţi.

Românul, în vârstă de 55 de ani, a fost atacat pe 6 octombrie în Bologna, pe via Della Beverara, de persoane necunoscute, care i-au furat telefonul mobil. A fost internat de urgență la Spitalul Maggiore din oraş, dar după 40 de zile de agonie a murit, scrie Il Resto del Carlino, citat de Știrile Pro TV.

Oamenii legii au declanşat o anchetă, dar spun că este extrem de greu de aflat adevărul, din cauză că a trecut peste o lună de la incident.

Românul mersese la un mall ca să-şi cumpere o pereche de pantofi, iar după ce a terminat cumpărăturile, a pornit spre casă. În staţia de autobuz Via Beverara, în timp ce aştepta venirea maşinii, a fost atacat de mai mulţi necunoscuţi. L-au lovit în cap, iar când a căzut la pământ, agresorii l-au călcat în picioare şi i-au luat telefonul, dar nu şi portofelul.

Omul s-a întors singur acasă, dar s-a simţit rău, astfel că familia sa a chemat ambulanţa. A fost dus de urgenţă la spital, unde starea sa a părut să se îmbunătăţească, dar pe 11 octombrie a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Descoperire macabră la o stână din Botoșani

Un bătrân în vârstă de 68 de ani, din județul Botoșani, a fost găsit mort …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *