sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Florin Iordache, anchetat de Poliție pentru gesturile obscene din Parlament

Florin Iordache are plângere penală pentru gesturile obscene pe care le-a făcut în Parlament. Asociația Voci pentru Democrație și Justiţie a depus o reclamaţie la Poliție.

„Asociația Voci pentru Democrație depune o plângere la Secția 17 de Poliție din cadrul DGPMB – Poliția Sectorului 5 împotriva deputatul Florin Iordache, demnitar ce a arătat gesturi obscene în plenul Parlamentului României față de participanți.

Considerăm că Parlamentul României nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere și argumentare a unor politici publice, de adoptare a legilor bune și constituționale pentru țară, de respectare a angajamentelor internaționale asumate și de respect față de cetățenii României reprezentați de către acești demnitari iar nu a comportamentelor indecente”, transmite Asociația Voci pentru Democrație, pe Facebook.

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

„Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, înainte să facă gestul obscen.

 

Sursa: Digi24

Recomandări

Costel Alexe, acuzat de DNA de luare de mită. Procurorii cer încuviințarea urmăririi penale a fostului ministru al Mediului și actual șef al Consiliului Județean Iași

DNA cere Procurorului General să îl sesizeze pe președintele Iohannis pentru încuviințarea urmăririi penale a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *