vineri , 29 mai 2020 7:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Revoltă a hotelierilor care cazează români carantinaţi: “Confundaţi carantina cu sejurul? Poftiţi mâncare de carantină”

Revoltă a hotelierilor care cazează români carantinați, după ce mulți dintre aceștia s-a plâns de condițiile oferite în locațiile unde sunt ținuți 14 zile, după sosirea în România din zonele roșii de pe continent. “Confundați carantina cu sejurul? Poftiți mâncare de carantină.”

Rețelele sociale sunt pline de filmări din centrele de carantinare din toată țara și românii din străinătate se plâng de condițiile din locațiile unde autoritățile i-au dus pentru 14 zile. Cei mai mulți dintre ei reclamă nu doar condițiile de cazare, ci și hrana primită, informează pe larg observator.ro.

În acest context, Laura Pătru, o femeie care are români în carantină în hotelul ei, a postat mai multe fotografii cu mâncarea oferită de ea carantinaților și un text acid la adresa celor care se plâng.

“Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade??? Vă bateti joc de noi???

Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT”. Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați!

Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei!
Și poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.
#TotulVaFiBine, dar nu acum 😡”

loading...

Recomandări

Ce se întâmplă, de la 1 iunie, cu românii care se întorc în țară

Românii care se întorc în țară după 1 iunie vor intra în izolare la domiciliu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *