vineri , 29 mai 2020 6:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșeni sancționați pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu

În ziua de 07 aprilie 2020, mai multe echipaje de jandarmi au acționat alături de celelalte forțe, atât pentru asigurarea și menținerea ordinii publice, dar și pentru punerea în aplicare a ordonanțelor militare.

Pe timpul misiunilor au fost aplicate 54 sancțiuni contravenționale în valoare de 107400 lei, din care 35 sancțiuni în cuantum de 102000 lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

În data de 08.04.2020, în jurul orei 05.00 un echipaj de jandarmi a intervenit la un centru de carantină din mun. Iași,  unde un bărbat și o femeie refuzau sa intre in carantină și au început să facă scandal. Aceștia veneau din Italia, iar în mașina cu care s-au deplasat mai erau 4 copii.

Inițial aceștia au refuzat să se mai deplaseze spre Iași, când au ajuns la Podu Iloaiei, dar au fost convinși de polițiștii rutieri să continue deplasarea.

Jandarmii au intervenit pentru liniștirea celor două persoane, totodată, aducându-li-se la cunoștință prevederile legale. În cele din urmă persoanele au fost convinse să intre în carantină, adulții fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

loading...

Recomandări

Proprietar de bar din Iași, amendat pentru că a permis accesul clienților la terasă

În ziua de 27 mai 2020, mai multe echipaje de jandarmi au acționat alături de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *