duminică , 28 noiembrie 2021 2:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Recomandări DSP Iași

DSP Iași a publicat pe pagina oficială de facebook câteva recomandări referitoare la pandemia de coronavirus și măsurile de protecție.

Daca testul COVID 19 este pozitiv:
Medicul de familie va monitoriza starea de sănătate şi va decide asupra conduitei terapeutice şi investigaţiilor necesare.
Pentru a preveni o evoluţie nefavorabilă a bolii, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a creat posibilitatea ca medicii de familie să recomande în regim de ambulator investigaţii medicale pentru pacienţii cu COVID-19.
În acest scop, DSP Iaşi a solicitat unităţilor sanitare care au posibilitatea de a efectua aceste investigaţii, să stabilească un program separat pentru această categorie de pacienţi.
Unităţile sanitare care şi-au exprimat disponibilitatea de a participa la acest program sunt Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, Spitalul Clinic C.F Iaşi şi Elytis Hospital Iaşi. Transportul se poate face cu maşina personală, pacientul trebuind să completeze o declaraţie pe proprie răspundere că se deplasează pentru investigaţii, la recomandarea medicului de familie. Transportul se poate face şi cu ambulanţa, dacă pacientul nu are posibilitatea de a se deplasa cu maşina personală. Toate aceste investigaţii sunt decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi.

Recomandări

­­­­­­Efectele pandemiei de COVID-19: creștere majoră a numărului de decese în Municipiul Iași

Pandemia de COVID-19 a generat o creștere majoră și fără precedent în ultimii cel puțin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *