Raluca Turcan a vorbit despre majorarea alocațiilor copiilor

Date:

Ziua copilului, 1 iunie, zi liberă pentru elevi, profesori și părinți, cade într-o marți.

Discuția este mai un pic mai delicată. Multă lume și-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte își pot lua o zi de concediu. Există varianta legală de a-ți lua o zi de concediu pentru a crea această punte. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere. Să acceseze serviciile turistice. Varianta cea mai bună este de a-ți lua o zi de concediu. Aceasta este punctul meu de vedere”, a subliniat Raluca Turcan, care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare într-un autobuz etajat în Portul Tomis.

Cu privire la următoarea creștere a alocațiilor pentru copii, ministrul de resort a spus că această hotărâre trebuie tranșată în Parlament.

A doua majorare a alocațiilor poate fi tranșată în Parlament. Eu sper că în Parlament coaliția de guvernare va funcționa și nu vom avea partide din coaliție care să voteze cot la cot cu PSD pe măsuri populiste. Dacă acest Guvern și-a asumat o anumită politică bugetară cu indicatori foarte clari eu cred că este datoria Parlamentului să susțină politica Guvernului”, a precizat Turcan.

Alocațiile pentru copii nu se vor mai majora în acest an, a explicat premierul Florin Cîțu, pentru că au crescut deja cu 20% la începutul anului.

Bugetul pe 2021 este deja aprobat și nu are prevăzute sume suplimentare pentru majorarea alocațiilor de stat, a precizat Florin Cîțu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

PNL Neamț: ”Solicităm DEMITEREA șefului DRDP IAȘI”

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel...

Peste 300 de amenzi și 32 de permise de conducere REȚINUTE marți de polițiștii IEȘENI

Poliţiştii ieşeni au intervenit marți la peste 100 de...

O persoană a rămas încarcerată după un accident rutier în localitatea Vama

Accident rutier pe raza localității Vama, județul Suceava. Intervin...