joi , 28 ianuarie 2021 1:48 am
Iasi booked.net
-1°C

Raed Arafat amenințat cu moartea de către un român, iar 1500 de persoane au distribuit postarea

O persoană care nu crede în existenţa coronavirusului şi care consideră că pandemia este de fapt o conspiraţie mondială a postat pe Facebook că are „dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român !” Raul Coltor, un personaj prezentat pe site-urile adepţilor teoriei conspiraţie ca fiind un agent secret „care a spionat peste un deceniu în favoarea României!”, a postat pe Facebook că se angajează să îl ucidă pe Raed Arafat. 

Mai grav este că ameninţarea făcută de Raul Coltor a fost redistribuită de peste 1.500 de persoane, iar alte 1.100 au apreciat-o, relatează newsweek.ro.

Raul Coltor s-ar afla şi în spatele genocid.ro, potrivit publicaţiei dinpresa.com, site închis de ANCOM în perioada stării de urgenţă.

Printre fake-news-urile transmise de respectiva pagină erau informaţii precum: „Se face o aşa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanţe iritante şi toxice din grupele 1,2 şi 4, sub denumirea de „Halamid R”, CARE CONŢINE Tosylchloramide sodium SUBSTANŢĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR şi care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale”.

Recomandări

București: Interlopul care a dat cu mașina peste un cărucior în care se afla un bebeluș, arestat (VIDEO)

Un bărbat din București a fost arestat preventiv, sâmbătă, fiind acuzat că a lovit intenționat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *