luni , 18 octombrie 2021 10:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Pufuleţi AROMATIZAȚI cu TUTUN de contrabandă, pregătiţi pentru Italia

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit 4000 de ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 1000 de lei, ascunse în cutii cu pufuleţi.

În această dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, C. I., în vârstă de 43 de ani, pasager într-un autocar cu destinaţia Italia.

Poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali să efectueze împreună un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi a persoanei. În urma verificărilor amănunţite, echipa mixtă a descoperit ascunsă, în cutii cu pufuleţi şi în bagajele personale ale bărbatului, în scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 4.000 de ţigarete (200 pachete de ţigări).

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 980 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză fiind aplicată amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Recomandări

Cum făcea contrabandă cu ȚIGĂRI un șef al Poliției de FRONTINERĂ din Republica MOLDOVA

Isac Tarlapan, fostul șef al Direcției Regionale Vest (DRV) a Poliției de Frontieră din Republica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *