marți , 21 septembrie 2021 10:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

PSD – congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului! Viorica Dăncilă, cea mai încrezătoare dintre candidați

PSD a anunţat congres extraordinar, la Sala Palatului, pentru alegerea conducerii partidului, mai exact a preşedintelui partidului, preşedintelui executiv şi secretarul general.

Pentru funcţia de preşedinte al partidului candidează Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu.

Liviu Pleşoianu: „E posibil ca doamna Dăncilă să devină astăzi preşedinte plin al Partidului Social Democrat, rămâne de văzut cum vor reacţiona oamenii de acasă în cazul în care se întâmplă acest lucru pentru că eu n-am întâlnit un om până acum care să fie mulţumit de faptul că s-a schimbat complet atitudinea şi mesajul în ultimele săptămâni. În momentul de faţă, PSD şi-a pierdut independenţa, vom vedea dacă rămâne pe mai departe la fel. Este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are mai nou doamna Dăncilă”, a precizat Pleşoianu.

Viorica Dăncilă: „Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar în acelaşi timp are nevoie şi de decizii ferme. Şi cred că nu numai un om este important pentru acest lucru, este importantă echipa care va conduce acest partid. Este important să dăm dovadă de democraţie în partid, să aducem alături de noi cât mai multe persoane, iar deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, să fie luate în forurile statutare şi prin consultarea membrilor de partid”, a precizat Dăncilă.

Recomandări

Ciolacu, despre partidul lui DRAGNEA: ”Dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al TREILEA, nu? Poate reuşeşte”

Anunţul lui Liviu Dragnea privind crearea unui nou partid este „prea mult”, a declarat, joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *