duminică , 26 septembrie 2021 12:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Proxenet în pielea unui preot din Bacău

Haina preoțească nu te face neapărat mai sfânt. Este și cazul unui preot din Bacău care a fost depistat ca fiind proxenet, acesta fiind reținut de către organele judiciare.

Cetățeanul în cauză ocupa două meserii: cea de preot și cea de proxenet. El a fost reținut pentru 24 de ore, totodată face și parte dintr-o rețea complexă de prostituție. Preotul în cauză este doar unul dintre cei șase lideri ai grupării respective. Din rețea mai fac parte alți patru bărbați și o femeie.

Reprezentantul BOR era cel care se ocupa de locațiile unde se desfășura activitatea, acesta punând la dispoziție apartamente în regim hotelier. Ziarul de Bacău infomează că sute de băcăuani au apelat la serviciile domnișoarelor care se ocupau cu prostituția și care făceau parte din respectiva rețea.

Recent au fost efectuate opt percheziții în urma cărora au fost confiscate mai multe sume de bani dar și două arme de foc. Cei șase au fost prezentați Parchetului Judecătoriei Bacău cu propunerea de arestare preventivă. 25 de tinere își ofereau serviciile clienților, iar acestea erau plasate în 11 locații de pe raza muncipiului Bacău.

Recomandări

Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave

Ieri, 23 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *