luni , 2 august 2021 1:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Proprietar de bar din Iași, amendat pentru că a permis accesul clienților la terasă

În ziua de 27 mai 2020, mai multe echipaje de jandarmi au acționat alături de celelalte forțe, pentru menținerea și asigurarea ordinii publice în zona a două spitale din municipiu și a Aeroportului Iași, punerea în aplicare a măsurilor stabilite în starea de alertă, dar și pentru protecția a patru centre de carantină.

Pe timpul misiunilor au fost verificate 23 societăți comerciale, 41 persoane au fost verificate la domiciliu pe linia respectării măsurilor de izolare, în urma activităților desfășurate fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3000 lei.

În data de 27 mai a.c. în jurul orei 14.00, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 lei administratorului unui bar situat pe Șos. Națională din mun. Iași, pentru nerespectarea măsurilor stabilite referitoare la suspendarea temporară a activității de servire a băuturilor alcoolice și nealcoolice, mai multe persoane aflându-se pe terasa societății comerciale.

De asemenea, pe timpul activităților de patrulare, în urma depistării și efectuării de verificări, a fost identificat un minor fugit dintr-o casă de tip familial din municipiul Fălticeni. Acesta a fost predat la Poliție.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

Recomandări

Tramvaiele noi vor sosi la Iași

16 tramvaie noi sunt în drum spre Iași. Acestea sunt produse în Polonia. ”Prin Cluj …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *