joi , 26 noiembrie 2020 6:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Proiect nou la IRO Iași!

Institutul Regional de Oncologie din Iași a lansat vineri, 23 octombrie, proiectul „Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenţie, depistare, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de sân – etapa II”. La eveniment au participat primarul Mihai Chirica, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, parlamentari și personalități din lumea medicală ieșeană.

„Sănătatea și educația sunt valorile fundamentale pe care se bazează existența unei națiuni. Nu vom avea niciodată o Românie puternică fără o populație sănătoasă, bine educată, care să poată duce mai departe ceea ce a moștenit. Iașul a demonstrat întotdeauna că are profesioniști de calitate în sănătate Astfel, am reușit să rămânem un centru regional de sănătate publică, care acordă servicii tuturor moldovenilor și chiar celor de peste Prut”, a declarat primarul Mihai Chirica.

^

Edilul Iașului a apreciat efortul depus de cadrele medicale de la Institutul Regional de Oncologie în lupta lor împotriva cancerului, mai ales în condițiile speciale impuse de pandemia de coronavirus. „Aici are loc o luptă la baionetă în fiecare zi. Apreciez foarte mult atenția pe care o dați femeilor. Sănătatea femeii este vitală pentru sănătatea unei națiuni”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

În cadrul evenimentului, primarul a apreciat sprijinul oferit de Guvernul României pentru proiectele Iașului, manifestându-și speranța ca în circa șapte ani să fie tăiată panglica inaugurală la Spitalul Regional de Urgență. Sursă:stireadeiasi.ro

 

reclama adnow

Recomandări

Moș Nicolae, umple și ghetuțele mele!

„Mos Nicolae, umple si ghetutele mele” este numele noului proiect lansat in cadrului Festivalului Alternativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *