luni , 21 septembrie 2020 12:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Primul milion de lei alocat de CJ pentru restaurarea clădirilor Filarmonicii

Plenul Consiliul Județean va aloca, în prima ședința din acest an care va avea loc pe 22 ianuarie, o primă sumă pentru proiectul de refacere a clădirilor în care funcționează Filarmonica.

Amintim că, în anul 2019, au fost întocmite mai multe documentații pentru proiect: documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, expertiza tehnică și studiile aferente. În decembrie 2019, au fost aprobatți indicatorii tehnico-economici. Milionul de lei pe care plenul CJ îl va aloca în această săptămână va fi utilizat pentru întocmirea documentațiilor tehnico – economice care sunt necesare în vederea obținerii tuturor avizelor, acordurilor și autorizațiilor pentru demararea efectivă a proiectului de restaurare, informează apix.ro.

^

Valoarea investiției la Filarmonică a fost estimată la 46,7 milioane lei, fără TVA. Este despre cele două tronsoane principale ale clădirii, fără Casa Balș – corp de clădire renovat acum câțiva ani. Este despre cele două tronsoane principale ale clădirii, fără Casa Balș – corp de clădire renovat acum câțiva ani.

reclama adnow

Recomandări

Tehnologia 5G intră “pe nesimţite” în vieţile locuitorilor din Iaşi

Majoritatea companiilor de telefonie mobilă din ţară au lansat serviciul de internet mobil rapid de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *