luni , 25 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Premierul „20-20”! O nouă gafă monumentală a Vioricăi Dăncilă (VIDEO)

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns ținta ironiilor pe Facebook, după ce a pronunțat greșit „anul 2020”.

 

La începutul ședinței de Guvern de miercuri, șeful Executivului a făcut câteva precizări despre câteva puncte aflate pe ordinea de zi.

Printre acestea s-au aflat și informații despre campionatul Euro 2020, despre care Viorica Dăncilă a spus „douăzeci douăzeci”, în loc de „două mii douăzeci”.

De asemenea, premierul a pronunțat cuvântul buget cu accent pe litera „u”.

http://

„Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci și hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții consolidarea și modernizarea stadionului Giulești – Valentin Stănescu, realizat prin compania națională de investiții CNI S.A.

Finanțarea obiectivului se va face de la bugetul de stat, prin bugetele ministerelor Dezvoltării Naționale și al Administrației Publice.”

Guvernul a transmis LIVE aceste declarații pe pagina sa de pe Facebook, unde câteva persoane au ironizat greșelile de exprimare ale premierului Dăncilă.

Recent, un colaj video cu gafele premierului Viorica Dăncilă, realizat de Partidul Național Liberal și postat pe Facebook, a devenit viral.

Printre declarațiile premierului, scoase în evidență de liberali, se află: ”s-a depășit ținta de deficit asumată” și ”adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României”.

De asemenea, Viorica Dăncilă a mai fost în atenția opiniei publice după ce a pronunțat greșit  „imunoglobulină”.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Au început lucrările pe drumurile judeţene din Iaşi (VIDEO și FOTO)

Veștile bune pentru ieșeni continuă deoarece în plin proces de refacere este și drumul județean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *