Potrivit primelor teste de la INML, ADN-ul din oasele găsite în curtea lui Dincă este al Alexandrei

Date:

DIICOT a anunțat că INML a trimis raportul referitor la testele antropologice efectuate pe oasele arse, găsite vinerea trecută, în casa groazei din Caracal.

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.”, a anunțat DIICOT.

Conform unor surse, rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani. Expertiza genetică, cea care ar putea determina dacă rămășițele osoase ridicate din casa de la Caracal și trimise la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” conțin ADN-ul celor două tinere, este în continuare în lucru.

Alexandru Cumpănașu a transmis aseară un mesaj pe Facebook, după ce INML a confirmat că ADN-ul din oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei. ”ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu”, a fost mesajul acestuia.

Oameni buni ai acestei țări care ne-ați fost alături. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu Am eșuat. Nu am reușit să salvez viața acestui minunat copil. Daca aș fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de ora 2100 joi… STATUL ESTE CEL CARE A OMORÂT-O! Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIȚIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ține de mine. Și voi răscoli tot acest sistem cu orice preȚ. #112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...