duminică , 28 noiembrie 2021 11:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Minor de 11 ani din Iași, în stare gravă la spital, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

Un bărbat fără permis, băut și fără un picior s-a răsturnat cu tractorul și a rănit grav un copil de 11 ani. Accidentul a avut loc vineri seară, pe ulițele din localitatea ieșeană Covasna, comuna Răducăneni. Cei care au văzut cumplitul accident spun că bărbatul mergea cu viteză cu băiatul în brațe și că nu e prima dată când face acest lucru.

El era băut foarte tare. A dat drumul la un cablu şi curgea ulei, s-a dat pe faţă şi după aceea ne-a luat la fugărit pe noi. O vecină a venit cu un par, iar un vecin cu un cric, pentru a salva copilul. O vecină a chemat pe cineva care lucrează la SMURD şi era venit în vizită la părinţi. Persoana respectivă a venit şi a început a-l pansa. Nu e prima dată când tractoristul merge cu viteză foarte mare. (…) A întors forţat aici, când să plece la vale a căzut în şanţ şi s-a izbit. Copilul era în tractor, în braţele lui. Ăsta e un beţiv care se plimbă prin satele astea şi ia copiii în tractor. Am înţeles că a mai fost un copil în tractor dar l-a lăsat să plece acasă la Hiliţa.„, a declarat o vecină.

Până să ajungă ambulanța, oamenii au reușit să scoată copilul de sub tractor. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Iași și are mai multe fracturi. Bărbatul a fost luat de poliție și dus la spital pentru recoltarea de probe. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Am mers cu a cincea într-o pantă și când am vrut să schimb a patra s-a oprit motorul și am dat la vale, a pornit m-am răsturnat. Eu i-am spus copilului să stea acasă.„, a declarat bărbatul de 44 de ani când era la Serviciul Rutier. Avea 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

sursa foto: Evenimentul

Recomandări

Tractor forestier răsturnat în localitatea Cuejdi, comuna Gârcina

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *