miercuri , 14 aprilie 2021 3:26 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poliţiştii ieşeni au ieşit la “vânătoare” de hoţi de lemne

Poliţiştii ieşeni au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic şi pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos şi pomi de Crăciun.

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, alături de poliţiştii din cadrul structurilor teritoriale, au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, comise prin tăierea, furtul, transportul şi comercializarea materialului lemnos şi a pomilor de Crăciun.

Acţiunile au fost coordonate la nivel naţional şi s-au desfăşoară pe raza întregului judeţ, în colaborare cu jandarmi, dar şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice. În cadrul acestor acţiuni au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, care au vizat controlul circulaţiei materialului lemnos pentru a se stabili dacă se respectă prevederile legale în vigoare şi pentru a se verifica legalitatea documentelor de provenienţă şi însoţire a materialului lemnos şi a pomilor de Crăciun, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Activităţile de prevenire şi combatere a delictelor silvice au fost permanent în atenţia poliţiştilor ieşeni, astfel că acţiunile vor continua şi în perioada următoare.

Recomandări

Mai mulţi șoferi au rămas fără permis de conducere pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor, în urma protestelor de aseară

Șapte conducători auto au rămas fără permis în cursul serii trecute. Permisele au fost suspendate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *