duminică , 9 mai 2021 7:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Ciolacu susţine că nu este momentul potrivit pentru suspendarea preşedintelui

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat luni dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu desemnează un premier de la social-democraţi, că nu consideră că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România, având în vedere conntextul actual.

Vă răspund în acelaşi fel. În acest moment suntem într-o anumită logică politică pe spiritul Constituţiei şi să aşteptăm ca tot acest demers să fie finalizat. Nu e prima oară când am răspuns la această întrebare şi am spus că ţinând cont de contextul actual, nu cred că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România. Nu am discutat nimic cu domnul Simion (întrebat dacă a discutat despre suspendarea lui Iohannis – n.r.)”, a declarat Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă la sediul PSD dacă ia în calcul partidul suspendarea şefului statului dacă nu va fi numit un premier de la social-democraţi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis are consultări luni cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui premier. Marcel Ciolacu a mai spus că şeful statului le-a transmis că Alexandru Rafila, propunerea PSD, este o propunere onorabilă pentru funcţia de prim-ministru.

Recomandări

Mesajul de Paște al președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale. “Dragi români, ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *