luni , 18 octombrie 2021 9:30 am
Iasi booked.net
-1°C

Polițiștii de la transporturi transmit recomandări preventive pelerinilor

La data de 12 octombrie a.c., având în vedere că pelerinii vin cu trenul, în municipiul Iaşi, pentru a participa la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, poliţiştii de la Prevenire împreună cu cei de la Transporturi şi cu jandarmii ieşeni au desfășurat o activitate preventivă în Gara Mare, din municipiul Iaşi.

În cadrul activității, pelerinii au primit de la poliţişti şi jandarmi sfaturi și pliante cu recomandări preventive pentru a evita victimizarea și implicarea, în orice mod, în fapte antisociale.

Astfel, polițiștii le-au recomandat pelerinilor să îşi supravegheze bunurile şi valorile pe care le au asupra lor, în special atunci când se află în zone aglomerate.

De asemenea, aceștia au fost sfătuiți să nu își lase bagajele nesupravegheate și nici să nu le încredințeze unor persoane necunoscute.

Totodată, poliţiştii şi jandarmii le-au transmis persoanelor să nu uite de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARSCoV-2: să poarte masca de protecţie, inclusiv în spaţiile publice deschise, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie.

Recomandări

Autostrada Unirii finalizată pe 31 decembrie 2030

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care stabileşte ca termenul pentru finalizarea Autostrăzii Unirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *