miercuri , 1 decembrie 2021 9:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Polițiștii, chemați la un liceu din Harghita: un elev s-a încuiat în toaletă și amenință că dă foc la școală

Un elev ce avea asupra lui mai multe cuţite s-a încuiat, marţi dimineaţa, în toaleta Liceului din Corbu, ameninţând că dă foc la școală.

 

La faţa locului au intervenit poliţiştii din localitate care, cu ajutorul profesorilor, au reuşit să îl liniştească pe băiat, informează Europa FM.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că incidentul s-a întâmplat imediat după sosirea microbuzului şcolar, cu care elevul din clasa a IX-a a venit dintr-o comună învecinată.

Ulterior, băiatul a povestit că unul dintre motivele pentru care a recurs la acest gest este „imposibilitatea de a se adapta, pe de o parte trecerii dintre şcoala generală şi liceu şi, pe de altă parte, unităţii respective de învăţământ”.

În plus, a precizat Gheorghe Filip, minorul are probleme în familie din cauza faptului că părinţii se află în proces de divorţ.

După ce a fost liniştit şi convins să renunţe la acţiunile violente, elevul a fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la spital pentru consiliere psihologică, pentru îngrijiri medicale şi supraveghere de specialitate.

Recomandări

Profesor cercetat după ce ar fi lovit un elev

Un profesor de la o şcoală din municipiul Huşi este acuzat de purtare abuzivă şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *