vineri , 21 ianuarie 2022 5:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă astfel încât să se evite aglomerarea

În această perioadă, numeroşi români, care trăiesc sau lucrează în străinătate, se întorc în ţară, pentru a îşi petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, în timp ce alţii aleg, pentru această vacanţă, destinaţii externe.

În aceste condiţii, pentru evitarea timpilor mari de aşteptare la vamă, peste 4.200 de poliţişti de frontieră sunt în fiecare zi la post.

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă astfel încât să se evite aglomerarea.

Alexandra Popescu ne reaminteşte cele 11 puncte de trecere cu specific rutier de la graniţa cu Ungaria:

Alexandra Popescu: Pe raza judeţului Timiş avem punctul de trecere a frontierei Cenad, pe raza judeţului Arad avem punctele de trecere a frontierei Nădlac, Nădlac 2 autostradă Turnu şi Vărşand. Pe raza judeţului Bihor, punctele de trecere a frontierei Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar pe raza judeţului Satu Mare avem punctele de trecere a frontierei Urziceni şi Petea.

Şi la frontiera româno-bulgară sunt amenajate 10 puncte de trecere cu specific rutier.

Alexandra Popescu: Pe raza judeţului Giurgiu, punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pe raza judeţului Teleorman punctele de trecere a frontierei Zimnicea şi Turnu Măgurele, unde trecerea se face cu bacul, pe raza judeţului Constanţa punctele de trecere a frontierei Vama Veche, Ostrov, Negru Vodă şi Lipniţa cu menţiunea că la Lipniţa trecerea se face pentru autoturismele cu greutatea totală maximă admisă de 3,5 tone, iar programul de funcţionare este de la ora 8:00 la ora 20:00, iar pe raza judeţului Dolj avem două puncte de frontieră: Bechet şi Calafat.

Poliţia de Frontieră vă mai recomandă să accesaţi aplicaţia trafic online – https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/  – pentru a afla media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *