Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă astfel încât să se evite aglomerarea

Date:

În această perioadă, numeroşi români, care trăiesc sau lucrează în străinătate, se întorc în ţară, pentru a îşi petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, în timp ce alţii aleg, pentru această vacanţă, destinaţii externe.

În aceste condiţii, pentru evitarea timpilor mari de aşteptare la vamă, peste 4.200 de poliţişti de frontieră sunt în fiecare zi la post.

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă astfel încât să se evite aglomerarea.

Alexandra Popescu ne reaminteşte cele 11 puncte de trecere cu specific rutier de la graniţa cu Ungaria:

Alexandra Popescu: Pe raza judeţului Timiş avem punctul de trecere a frontierei Cenad, pe raza judeţului Arad avem punctele de trecere a frontierei Nădlac, Nădlac 2 autostradă Turnu şi Vărşand. Pe raza judeţului Bihor, punctele de trecere a frontierei Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar pe raza judeţului Satu Mare avem punctele de trecere a frontierei Urziceni şi Petea.

Şi la frontiera româno-bulgară sunt amenajate 10 puncte de trecere cu specific rutier.

Alexandra Popescu: Pe raza judeţului Giurgiu, punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pe raza judeţului Teleorman punctele de trecere a frontierei Zimnicea şi Turnu Măgurele, unde trecerea se face cu bacul, pe raza judeţului Constanţa punctele de trecere a frontierei Vama Veche, Ostrov, Negru Vodă şi Lipniţa cu menţiunea că la Lipniţa trecerea se face pentru autoturismele cu greutatea totală maximă admisă de 3,5 tone, iar programul de funcţionare este de la ora 8:00 la ora 20:00, iar pe raza judeţului Dolj avem două puncte de frontieră: Bechet şi Calafat.

Poliţia de Frontieră vă mai recomandă să accesaţi aplicaţia trafic online – https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/  – pentru a afla media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...