marți , 21 septembrie 2021 5:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Marian a sfârşit în microbuzul morţii din Neamţ. Trei copii îl aşteptau să împodobească bradul

Marian Moldovianu și Gabi Macovei au murit pe loc, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul care îi aducea acasă din Londra, pentru sărbători, s-a oprit într-un copac, pe un drum din localitatea Poienari, Neamţ.

Cumplitul accident din Neamţ a distrus nouă familii în prag de Crăciun.

Doi oameni au murit, iar alţi şapte au fost răniţi în microbuzul care îi aducea acasă din Londra, ca să fie alături de familiile lor, de sărbători.

Un drum de peste 2.500 de kilometri s-a încheiat tragic, în localitatea Poienari. Cei nouă români din microbuzul morţii mai aveau doar 60 de kilometri până acasă, în Vaslui. După o curbă, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj, după care a ieşit în afara şoselei şi s-a lovit cu putere de un copac.

Martorii spun că pe şosea se formase polei, iar şoferul, un tânăr de 29 de ani, ar fi mers cu viteză. Doi tineri, de 40 şi 41 de ani, au murit pe loc.

Este vorba despre Marian Moldovianu din Văleni și Gabi Macovei din Moara Domnească. Marian avea 41 de ani și trei copii acasă: o fetiță de trei ani și doi băieți de zece, respectiv 14 ani, potrivit publicaţiei stiriest.ro.

A plecat să muncească peste hotare, ca să câștige mai bine.

La fel şi Gabi Macovei, din Moara Domnească. Tânărul a sfârşit pe loc, la doar 41 de ani.

Alţi şapte au rămas blocaţi între scaune, cu răni grave.

Recomandări

Accident rutier în Spătărești

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Spătărești. Au fost implicate 8 persoane dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *