POLIȚIA a intrat în forță: peste 20 de persoane au încercat să aducă DROGURI la UNTOLD

Date:

Polițiștii și jandarmii au aplicat, în prima zi a festivalului Untold, amenzi în valoare de 19.000 de lei. De asemenea, au fost prinse 23 de persoane care avea substanțe interzise.

În prima zi de festival, poliţişti din cadrul IPJ Cluj au aplicat 18 amenzi în valoare de 17.830 lei și 27 de avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au dat 4 amenzi în valoare de 1.100 lei, informează Mediafax.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 23 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise.

Echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor aflate la cele 5 posturi medicale au acordat sprijin participanților, ffind înregistrate 26 de excoriații, 44 de cazuri de dureri digestive, 12 de cefalee, 19 de stări post consum alcool și alte 173 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (contuzii sau entorse, contracturi musculare, probleme cardiace, administrare tratament pentru afecțiuni diverse, etc.).

Șapte adulți au fost duși la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale. Putem afirma că obiectivul de prevenire a fost atins și nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au transmis autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria IAȘI va organiza acţiunea cultural-caritabilă ”Copii de nota 10”

Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Municipiului Iaşi,...

Radu BOTEZ, fost VICEPRIMAR al IAȘULUI, noul director ECOPIAȚA

Fostul viceprimar Radu Botez a fost numit director interimar...

Romeo VATRĂ, director pe 4 ani la Aeroportul IAȘI! A dat concurs

Este vorba despre Romeo Vatră, desemnat în funcția de...