sâmbătă , 19 septembrie 2020 2:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pilot de la Tarom, confirmat cu coronavirus

Un pilot din flota ATR a Tarom a fost confirmat cu coronavirus, iar compania recomandă tuturor persoanelor care au intrat în contact cu acesta să se autoizoleze.

Primele date arată că el a avut contact cu alţi nouă piloţi, iar o parte dintre aceştia au intrat în contact cu 22 de colegi şi 19 membri de familie, scrie news.ro.

„Având în vedere situaţia creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

La prima anchetă internă, persoana a avut contact cu 9 piloţi. O parte dintre aceştia au mai avut contact cu 22 de colegi şi cu 19 membri de familie.

„Trebuie menţionat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfăşoară normal. Piloţii Airbus şi Boeing împreună cu personalul navigant îşi desfăşoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere şi de prevenire a răspândirii a noului coronavirus. De asemenea, flota ATR îşi desfăşoară activitatea normal, cu excepţia contacţilor direcţi ai pilotului”, a arătat sursa citată.

Recomandări

Profesori şi elevi infectaţi la Iaşi după doar câteva zile de şcoală

Până la acest moment, șase elevi şi şase profesori au fost diagnosticaţi cu Covid-19, conform …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *