miercuri , 23 ianuarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Petru-Gabriel Vlase, propunerea președintelui pentru șefia spionajului românesc

Klaus Iohannis l-a propus pentru șefia SIE pe Petru-Gabriel Vlase, vicepreședinte al Camerei Deputaților și deputat PSD. 

 

Propunerea a fost înaintată oficial Parlamentului României, potrivit unui comunicat de presă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase.

Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.

Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații”, se spune în comunicat.

Serviciul de Informații Externe (SIE) nu are director plin din septembrie 2016, după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

160 de ani de la Unirea Principatelor Române la Iași. Cum se vor desfășura manifestările pe 23 și 24 ianuarie (VIDEO)

Iaşul va organiza primul mare eveniment din anul de după Centenar, Ziua Unirii Principatelor Române, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *