joi , 2 decembrie 2021 10:19 am
Iasi booked.net
-1°C

PESTE 3.000 DE COPACI PLANTAȚI DE ANGAJAȚII DIN CLĂDIRILE DE BIROURI DE LA PALAS

Cea de-a patra ediție a evenimentului „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!”, care a avut loc sâmbătă, 16 noiembrie 2019, a reunit peste 80 de angajați din clădirile de birouri United Business Center Palas Iași.

Acțiunea de împădurire, organizată de United Business Center în colaborare cu Asociația Alternativa Urbană, a dus la plantarea a peste 3.000 de puieți de gorun, fag și paltin, în zona Mănăstirii Hlincea, comuna Ciurea. Copăceii au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Iași, din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA. Timp de șase ore, printre zâmbete și săpături, a apărut aproximativ 1.5 hectare de pădure. Implicarea cu entuziasm a angajaților UBC, care au ales să își petreacă ziua de sâmbătă pe poteci în nuanțe tomnatice, cu lopata în mână, nu a rămas nerăsplătită. Voluntarii au avut sentimentul de satisfacție pentru că au contribuit la protejarea mediului, însă răsplata va veni constant, odată cu creșterea puieților.

Evenimentul „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!” este deja la cea de-a patra ediție, după inițiativele trecute, în urma cărora s-au plantat alți peste 8.500 de copaci. Acțiunea este organizată de United Business Center exclusiv pentru angajații companiilor din clădirile de birouri din ansamblul Palas Iași. Datorită mobilizării angajaților, vom continua să lansăm invitația la astfel de acțiuni care aduc plusvaloare comunității.

Recomandări

29 NOIEMBRIE este zi liberă pentru bugetari

Guvernul a stabilit ca data de 29 noiembrie 2021 să fie zi liberă pentru salariații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *