Pescobar amenință că va merge la Parchet: ”Nu voi intra în niciun partid politic, nu accept să dau bani niciunui partid politic”

Date:

Cunoscutul local ”Taverna Racilor” din Herăstrău a fost închis de către inspectorii de la Protecția Consumatorului din București Ilfov. Paul Nicolau ”Pescobar”, șeful rețelei ”Taverna Racilor” amenință că va merge la Parchetul General: „Nu mă mai șantajați!”.

„Am un mesaj pentru toată lumea: Nu voi intra în niciun partid politic, nu accept să dau bani niciunui partid politic, nu mă mai șantajați în niciun fel! Dacă mă mai simt șantajat în vreun fel, direct la Parchetul General mă duc! Au mai fost imperfecțiuni pe care le recunosc, se vor rezolva toate.

Sunt o grămadă de restaurante cărora nu le merge treaba și le-am deranjat prin stilul meu, dar terminați cu șantajele! Nu aparțin niciunui partid politic, nu vreau să aparțin niciunui partid politic. Nu mai puneți presiune pe mine!

Nu vreau să dau bani nimănui, nu am dat bani nimănui. Am ajuns să mă linșeze toate televiziunile. Nu vreau să dau bani nimănui. În țara mea, nu vreau să dau bani nimănui, doar statului român prin taxe și impozite, căruia oricum îi dau zeci de miliarde. Nu mă mai șantajați pentru că direct la Parchetul General mă duc!”, a zis Pescobar, potrivit DC News.

 

Sursa: stiripesurse.ro

FOTO: Restaurantul lui „Pescobar” din Herăstrău a fost închis de ANPC! Nereguli grave găsite de inspectori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...