Persoane intoxicate cu naftalina dintr-un șifonier! Un bărbat a decedat

Date:

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit şi alte patru persoane au fost transportate de urgenţă la spital din cauza unei intoxicaţii cu naftalină. „Otrava“ care a fost la un pas să omoare o familie întreagă se afla în şifonier.

Pentru că dulapul se afla poziţionat lângă sobă, naftalina s-a încălzit şi a început să emane un miros înţepător, dar pe care oamenii nu l-au sesizat pentru că dormeau. Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00 în satul Salcia, după ce patru persoane manifestau o stare generală de rău. La sosirea la locul intervenţiei, pompierii au găsit în locuinţă un bărbat în vârstă de 75 de ani care prezenta semne incompatibile cu viaţa, fiind declarat decedat de către echipajul medical, scrie adevarul.ro.

Celelalte patru victime manifestau o stare de rău, dar erau conştiente şi cooperante, au fost evaluate medical şi transportate la UPU Ploieşti. Pentru eficientizarea misiunii, am solicitat sprijinul unui echipaj CBRN de la USISU Ciolpani în vederea efectuării unor verificări suplimentare în locuinţă, constând în măsurători specifice, astfel încât familia să revină în locuinţă fără a fi pusă în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

CTP Iași face câteva modificări în circulația mijloacelor de transport! Vezi mai multe detalii

Pe tot parcursul zilei de mâine, mijloacele de transport...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează în data de 5 octombrie...