marți , 7 decembrie 2021 9:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții DIICOT la biroul sindicatelor din cadrul TAROM

Mai multe percheziţii au avut loc astăzi la Biroul sindicatelor din cadrul companiei Tarom. Procurorii DIICOT au ridicat documente şi se fac verificări în urma unui raport al Corpului de Control.

Mădălina Mezei, şefa Tarom, a precizat pentru Observator că nu poate oferi mai multe informaţii în legătură cu operaţiunea DIICOT, dar dă asigurări că percheziţiile nu vizează în mod direct compania Tarom, ci doar Biroul sindicatelor.

„Nu Taromul ca şi companie este percheziţionat, se verifică şi se ridică documente, la Biroul sindicatelor din cadrul direcţiei tehnice a companiei Tarom. Se efectuează o anumită verificare în urma unor rapoarte mai vechi ale Corpului de Control. Este important acest aspect, pentru că nu dorim să inducem un sentiment de panică angajaţilor, acum când compania trece printr-o schimbare. Este vizat doar Biroul sindicatelor din cadrul Direcţiei Tehnice”, a precizat pentru Observator, Mădălina Mezei, şefa Tarom.

Potrivit unor surse oficiale, compania Tarom ar fi fost delapidată şi s-a început urmărirea penală in rem pentru acuzaţii de delapidare şi grup infracţional organizat, vizat fiind sindicalişti şi mai mulţi mecanici, care ar fi furat combustibil şi piese de avioane din cadrul companiei.

Recomandări

18 Percheziții in județul IAȘI intr-un dosar de înșelăciune, spălare de BANI și abuz in SERVICIU

La data de 24.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *