duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții de amploare în Botoșani și Ilfov la o grupare specializată în furt din locuințe

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătorie, desfăşoară, luni dimineaţă, 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt, pe raza judeţelor Botoşani şi Ilfov, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Potrivit sursei citate, zece dintre percheziţii au loc în judeţul Botoşani, iar alte două în judeţul Ilfov. La acţiune participă 55 de poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, dar şi de la IPJ Ilfov şi Poliţia oraşului Pantelimon.

„De aproximativ şase luni, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani se află în documentare o grupare infracţională nestructurată, din datele şi probele administrate până în prezent rezultând presupunerea rezonabilă că membrii acesteia au săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţe situate pe raza judeţului Botoşani, folosind ca mod de operare pătrunderea prin efracţie”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii acţionează în vederea descoperirii obiectelor şi înscrisurilor ce pot constitui mijloace de probă în dosar, precum şi pentru identificarea persoanelor şi punerea în executare a mandatelor de aducere emise.

Activităţile poliţiştilor se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul structurilor de acţiuni speciale aparţinând IPJ Botoşani, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani.

 

Sursa: Agerpres

Recomandări

Descinderi la Iași! Mihai Pleșu, fiul lui Andrei Pleșu, audiat la DIICOT Iași (FOTO)

Polițiștii de la Antidorg au descins în mai multe zone din Iași vineri dimineață. Au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *