Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Date:

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă premium prin includerea unui nou retailer de top. În această toamnă, Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store în ansamblul Palas, intrând, astfel, pentru prima dată în regiunea de nord-est a României. 

Componenta de retail a ansamblului mixed-use Palas aduce, toamna aceasta, la Iaşi, o serie de branduri dorite de publicul din întreaga regiune. Pe 26 octombrie 2023, brandul internațional de modă Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, ce va ocupa o suprafață de aproximativ 3.600 mp, pe două niveluri.

Peek & Cloppenburg este sinonim cu stilul, deoarece reunește o varietate de propuneri în materie de modă, care poartă semnătura unor designeri celebri, a unor branduri internaționale de top sau reprezintă mărcile proprii, atât de apreciate. Peek & Cloppenburg se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin colecții actuale, care includ o selecție de piese în trend, pentru orice stil și ocazie.

Fondat între anii 1900-1901 în Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, cu o rețea de peste 160 de magazine, în 16 țări. În România, retailerul este deja prezent cu opt magazine, iar încă unul este destinat exclusiv bărbaţilor, sub brandul ANSON’S. În reţeaua IULIUS, Peek & Cloppenburg are un flagship store în ansamblul Iulius Town Timișoara.

Mai multe informații găsiți pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...