marți , 23 iulie 2019 3:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pedofil arestat preventiv după ce a agresat sexual două fetițe din București

Un bărbat a fost arestat preventiv de polițiștii din Capitală, fiind bănuit de comiterea a două infracțiuni de agresiune sexuală.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi IT-ist la RAPPS (Regia Autonomă Administrația Patrimoniului și Protocolului).

În urma investigațiilor făcute de Poliție, a fost identificat și, ulterior depistat un bărbat care s-ar fi apropiat de o minoră în vârstă de 11 ani, pe o alee din Sectorul 5. Incidentul a avut loc în 19 august, când agresorul ar fi atins-o pe fată în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute.

În 26 septembrie, el ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 5.

În 8 octombrie, a fost pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia. Sursele judiciare au precizat că bărbatul și-ar fi recunoscut vinovăția, motivând că fetițele erau „foarte frumoase.”

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Bărbat în comă la spital după ce o jandarmeriță i-a pulverizat substanțe lacrimogene în față. Individul este cercetat pentru pedofilie

Un individ în vârstă de 50 de ani a ajuns în comă la spital, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *