duminică , 16 mai 2021 10:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Patronul unei firme de taxi din Iași, acuzat de tâlhărie, șantaj și lipsire de libertate, reținut pentru 30 de zile

Patronul firmei de taximetrie RVR a fost dus joi după amiază la audieri, fiind reţinut, în cele din urmă, pentru 30 de zile. Anchetatorii îl acuză pe Radu Norocea de tâlhărie, șantaj și lipsire de libertate. Acesta a fost trimis în judecată anul trecut pentru infracțiuni similare.

Radu Norocea şi-ar fi snopit în bătaie, la propriu, un angajat, un şofer de taxi, în vârstă de 22 de ani, pentru că a accidentat uşor maşina firmei RVR. Norocea i-ar fi cerut insistent bani pentru a achita reparaţiile la autoturism iar băiatul i-ar fi spus să aştepte, mai ales că suma cerută era prea mare în comparaţie cu reparaţiile. Însă patronul său nu a mai avut răbdare. După câteva insistenţe şi ame­ninţări, acesta a trecut la fapte, scrie ziaruldeiasi.ro.

În noap­tea de 21 spre 22 mai, acesta l-a bătut zdravăn pe tânărul de 22 de ani, de i-au trebuit trei zile de spitalizare. După aceasta, l-a urcat pe acesta în maşina sa şi au mers în localitatea Mogoşeşti, unde locuia şoferul de 22 de ani şi l-a obligat pe acesta să-i dea suma de 4.500 de lei. De asemenea, Norocea i-a cerut şi nişte bani în plus de la acesta. Patronul de la RVR nu este la prima „ispravă“. De-a lungul anilor, acesta şi-a căpătat notorietatea de bătăuş. În cazul unui dosar mai vechi, din iulie 2017, Norocea şi-a dezbrăcat de haine un angajat care intenţiona să îşi dea demisia. Şoferul şi-a parcat maşina în curtea firmei apoi a luat cheia, refuzând să mai lucreze, mai scrie ziaruldeiasi.ro.

Recomandări

Minore din Târgu Jiu arestate după ce au bătut o copilă

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar două din cele patru minore au fost reținute …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *