Pășcăneanca Elena Ilie merge mai departe după a doua rundă de knockout-uri (VIDEO)

Date:

Antrenorii au format încă şase runde de knockout-uri din concurenţii pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiţiei, iar numai şapte continuă drumul la „Vocea României“.

Toţi şi-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru şi au demonstrat că au calităţi vocale de remarcat, însă antrenorii au ales doar şapte concurenţi alături de care vor merge mai departe către marele trofeu. Printre ei se numără și pășcăneanca Elena Ilie, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul ”Miron Costin”, relatează newspascani.com

În cadrul acestei etape, fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei. Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Echipa Smiley: Nica Vacari, Doru Ciutacu și Elena Ilie.  Antrenorul le-a oferit piese care să le pună în valoare calitățile vocale.

Smiley a ales-o pe Elena, Nica și Doru părăsind competiția.

Elena a surprins și de data aceasta cu o interpretare memorabilă. Concurenta a cântat „Seven Nation Army”, varianta Ben L’Oncle Soul.

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Fostul șef al IPJ Cluj, Mircea RUS, acuzat că lua ”taxă de protecție” de la INTERLOPI

Gazeta de Cluj a dezvăluit faptul că destituirea fostului...

UAIC a deschis anul UNIVERSITAR 2022-2023

Luni, 26 septembrie 2022, la ora 11.00, a avut...

Două noi cazuri de variola MAIMUȚEI au fost confirmate în România

Două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate...