marți , 25 februarie 2020 5:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pădurar din Sirețel omorât cu parul de hoții de lemne

Pădurar găsit mort în această dimineață pe drumul care duce spre cantonul din satul Berezlogi, comuna Sirețel, relatează newspascani.com.  Acesta a fost descoperit de un bărbat care trecea prin zonă și a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje de Poliție și de la Criminalistică, care au izolat zona. Din primele cercetări se pare că este vorba de Radu Gorcioaia, în vârstă de 50 de ani. Acesta prezenta lovituri în zona capului, făcute cel mai probabil cu un par. Nu avea arma asupra sa. Se presupune că stătea la pândă pentru a prinde niște hoți de lemne, și a fost lovit în cap. În zona unde s-a produs crima au fost găsiți copaci tăiați. Criminaliștii au izolat zona și au început cercetările în acest caz, folosind și câinele de urmă.

“În zona în care a fost descoperit colegul meu erau vreo 3-4 arbori tăiaţi. Mergem acum prin pădure să vedem dacă mai sunt şi alţi copaci doborâţi. La ocolul Silvic Paşcani mi-au ajuns 10 pistoale din 15. Ghinionul a făcut ca el să nu se numere printer cei dotaţi cu armă. Era un bărbat liniştit, care nu a făcut problem în cei aproape 23 de ani de când lucrează la noi. Regret că s-a întâmplat asta”, a menţionat Ionel Pintilie, şeful Ocolului Silvic Paşcani. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru omor şi încearcă să găsească acum făptaşii. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Recomandări

Mesajul unui pășcănean din Italia: ”Este o mobilizare exemplară din partea autorităților”!

Aproximativ 100 de pășcăneni sunt în mijlocul focarului de coronavirus în localitatea Padova, din Italia. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *