marți , 15 iunie 2021 3:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase vor primi hrană de la firmele de livrări la domiciliu

Achiziția se va desfășura la finalul lunii mai 2021. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. În acest moment, blocul alimentar al spitalului se află într-un proces de reabilitare.

Spitalul Clinic de Boliți Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași continuă programul anual de achiziții. Pe data de 26.05.2021, autoritatea contractantă organizează o procedură pentru furnizarea serviciilor de livrări hrană. Asta, în contextul în care pavilionul blocul alimentar al spitalului se află într-un proces de consolidare. Valoarea estimată a contractului este de 8.842.072 lei, fără TVA, aproape 1,7 milioane de euro. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru.

Nu vor fi acceptate materii brute sau ingrediente dacă sunt știute a fi sau pot fi presupuse de a fi contaminate cu paraziți, micro-organisme patogene sau toxice, descompuse sau să conțină substanțe necunoscute. Materiile brute, ingredientele, produsele intermediare și produsele finite, posibile de a fi mediu de dezvoltare a micro-organismelor patogene sau de a forma toxine trebuie menținute la temperaturi care să nu prezinte risc pentru sănătate. Potrivit cu siguranța alimentelor, se vor permite perioade limitate, în afara temperaturii potrivite, atunci când este necesar ca alimentele să se adapteze modalităților de preparare, transport, depozitare, prezentare și servire. Când alimentele se țin sau se servesc la temperaturi joase, ele se vor răci cât se poate de repede, urmărindu-se etapa finală de procesare caldă sau preparare finală dacă nu se încălzesc la o temperatură care sa nu provoace un risc pentru sănătate”, se arată în caietul de sarcini.

Recomandări

Orașul Iași a intrat în competiția pentru distincția de Destinația anului 2021 în România

Iașul a intrat în marea finală a competiției Destinația anului 2021 în România. În cea de-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *