joi , 29 octombrie 2020 6:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

O vedetă britanică a anunțat că are o tumoră cerebrală

Tom Parker, cântărețul britanic care a făcut parte timp de cinci ani din „The Wanted”, o trupă de băieți foarte cunoscută, a dezvăluit că are o tumoare cerebrală inoperabilă.

Tânărul de 32 de ani le-a transmis fanilor lui că are o tumoare de gradul patru și este sub tratament. Parker, care a anunțat la începutul acestui an că el și soția lui așteaptă al doilea copil, a scris pe Instagram: „Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile”, relatează CNN.

Într-un interviu acordat revistei britanice OK! Magazine, Parker și soția sa, Kelsey Hardwick, au spus că medicii i-au informat că tumoarea se înscrie în „cel mai rău scenariu” și le-au spus că tânărul este în stadiu terminal.

Timpul mediu de supraviețuire pentru pacienții cu glioblastom de gradul patru (tipul cu care a fost diagnosticat Tom), una dintre cele mai grave tipuri de tumori, este cuprins între un an și 18 luni, potrivit organizației non-profit britanice The Brain Tumor Charity.

Recomandări

Tumoră de 8 kilograme – extirpată de la sânul unei femei la Spitalul Județean din Miercurea Ciuc

O tumoră gigant de aproximativ 8 kilograme a fost extirpată de la sânul unei femei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *