O nouă specializare la UMF Iași

Date:

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași organizează o nouă sesiune de admitere în acest an, sesiunea septembrie, pentru o nouă specializare: Cosmetică medicală și tehnologia produsului farmaceutic, în cadrul Facultății de Farmacie.

Testul grilă va avea loc pe 17 septembrie, iar candidații pot opta pentru una dintre cele două discipline de concurs: Chimie organică (40 de întrebări) sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia si fiziologia omului) (45 de întrebări). Durata studiilor este de 3 ani, 180 credite.

În ultimii ani, în România s-a înregistrat un interes din ce în ce mai mare pentru produse cosmetice în general, pentru produse și servicii cosmetice de calitate, ceea ce este un argument în plus pentru înființarea acestui program în cadrul Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» din Iași, la Facultatea de Farmacie, ceea ce garantează calitatea actului educațional și recunoașterea studiilor la nivel național și european”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

Programul se adresează absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat, dar și absolvenților de studii universitare care doresc să se formeze într-un domeniu care stârnește interesul, și anume cel al sănătății și înfrumusețării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI)...

Parlamentul a votat creșterea SALARIILOR primarilor și președinților de CJ

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de...

Îi cunoașteți? Acești doi TINERI implicaţi într-un caz de tâlhărie sunt căutați de poliţiştii IEȘENI

Îi cunoașteți? Acești doi tineri implicaţi într-un caz de...

Pasajul SOCOLA urmează să intre în REABILITARE

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local...