duminică , 26 septembrie 2021 1:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Declarații de ultimă oră referitoare la începerea anului școlar

Miniștrii Sănătății Ioana Mihăilă și Educației Sorin Mihai Cîmpeanu fac declarații de ultimă oră. Aceștia prezintă ultimele detalii privind anul școlar 2021 – 2022 și cum se întorc elevii la ore.

Sorin Cîmpeanu declară faptul că doar învățământul special și creșele, grădinițele nu se vor muta în online la rata de infectare mai mare de 6 la mie.

In aceste momente, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu precizează că toate școlile vor rămâne deschise până la 6 la mie. Totuși, după rata de infectare precizată vor rămâne deschise creșele, grădinițele dar și învățământul special.

Anterior, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu susținea faptul că măștile de protecție vor fi asigurate de la bugetul de stat. Acesta a interogat toate IȘJ-urile din România pentru a vedea necesarul de măști.

De altfel, recent, Ioana Mihăilă a precizat faptul că elevii nu vor purta măști de protecție în exteriorul unităților de învățământ.

Recomandări

Numărul elevilor infectați cu COVID crește. 24 de clase și-au suspendat activitatea

Având în vedere prevederile ORDINULUI privind asigurarea asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor din unitățile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *