O nouă ediție a evenimentului „Piața verde de weekend”

Date:

Sâmbătă și duminică, 5 și 6 septembrie, va fi organizată o nouă ediție a evenimentului „Piața verde de weekend”, o inițiativă a Asociația Magazinelor de proximitate La Băcănie din Iași și Primăriei Municipiului Iași.
Pe bulevardul Ștefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu și Casa Modei, între orele 10.00 și 18.00, ieșenii vor găsi produse apicole, vin de bună calitate, produse pe bază de lavandă, siropuri de cătină, mentă, afine și lămâie, produse din carne de la Tomești, salate asortate, dulceață și zacuscă de casă, cireșe proaspete de la Hilița, plăcinte, cozonaci și pâine de casă, legume proaspete de la Târgu Frumos, ciocolată artizanală, brânză și lapte proaspăt, bere artizanală, clătite cu dulceață etc.
În vederea organizării evenimentului, circulația rutieră va fi interzisă pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada I. C. Brătianu până la intersecția cu strada 14 Decembrie 1989, precum și pe strada I. C. Brătianu, până la intersecția cu strada Agatha Bârsescu, de vineri, 4 septembrie, de la ora 24.00, până duminică, 6 septembrie, la ora 24.00.
Piața verde de weekend” are loc în fiecare weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00, pe bulevardul Ștefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu și Casa Modei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...