marți , 21 septembrie 2021 11:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

O mașină furată din Franța a fost descoperită la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră, și arestat pentru continuarea investigațiilor, o mașină marca Mercedes Benz care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.

În data de 1 mai  a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea controlului necesar trecerii frontierei,  B.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea o mașină marca Mercedes Benz, an de fabricație 2013, înmatriculată în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mașinii, polițiștii au făcut mai multe verificări și au aflat că mașina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța.

Bărbatul a declarat că în data de 15.04.2021  a cumpărat mașina cu ajutorul unei firme din Italia, plătind suma de 21.900 euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră investighează cazul iar mașina a fost reținută.

Recomandări

Certificat de vaccinare împotriva Covid-19 fals, descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *